Turistipäivä Gibraltarissa

Tämän päivän olemme viettäneet maisema matkailussa kohti Gibralttarin korkeuksia ja tietenkin saatiin loisto kattaus uusia miehiä+yksin nainen veneeseen:)
Gibraltari oli näkemisen arvoinen paikka, tippukiviluolia, varastelevia apinoita, sota aikaisia puolustus tunneleita, kaksikerroksisia ”onnikoita”.

Mahtaakohan NENAN keula kääntyä kohti pohjoista vai etelää?? Caribia kovasti kutsuu päivittäisessä sanastossa.. Päivämäärähän ei olla lyöty lukkon millon oulussa pitäisi olla :D!!
Splitistä suomeen tuotava Bavaria 42 on tänä aamuna saapunut gibralttarille, ”venetzianvene” on viimeisen tiedon mukaan Mallorcalla.

Uusi miehistö oli aloittanut omatoimisesti veneen kunnostuksen, starttimoottori sai perushuollon ja aika näyttää kuinka se pelaa.
AIS ( laivojen tunnistus järjestelmä) asennettiin illan lopuksi.

Sää tänään vaihteleva, sadetta,poutaa, lämmintä. Lähdemme aamulla aikaisin kohti länttä, tarkoitus olla salmen kapeimmassa paikassa vuoroveden vaihtaessa suuntaa kohti länttä.

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

3 vastausta artikkeliin: Turistipäivä Gibraltarissa

  1. Jussi Järvinen sanoo:

    Mie kyllä jatkasin sinne länthen ja menisin Kuuphan. Eikös se Folke West ole siellä…. vai oliko se Pane… öh… Panamassa vai misä se oli. Hywää Wappua kuithen sinne missä nyt ikinä oottaki 🙂

    • OlliP sanoo:

      Laphin vain, sullon Jussi vartiovuoroki oottamasa.

      Seelarissa vedettiin eilen lippu salkoon, joten kesän kausi on avattu vaikka nosturin alla on jäät edelleen paikallaan.

      buenos vientos/bons ventos/bon vent/good winds/goede wind/gute Winde/bra vindar ja sitten viimein hyvät tuulet loppumatkalle.

  2. Paula Kuivas sanoo:

    Äläkääpä huoliko Jussi ja Sari, Juhan vartiohukihan se siellä on; ei teidän sitä tarvi hoitaa, vaikka joskus toisinpäin jne.. 😉 Suotuisia tuulia ja mukavia ilmoja teille sinne. Hauska näitä juttuja täällä on lukea, silloin tällöin meinataan tosin vähän vihertää. Koettakaahan selvitä siitä Biskajasta 😉
    T. Juha & Paula

Jätä kommentti